Smart Display

Smart DisplayHet Smart Display dat bij QConcepts is ontwikkeld is een slim apparaatje, uitgerust met verschillende poorten. Via de ingangen kunnen verschillende signalen worden ingestuurd. Die worden door een efficiënte, ‘low power’ processor verwerkt, waarna de benodigde informatie op het display weergegeven wordt. Tegelijkertijd kan via de uitgangen op het apparaat, naar aanleiding van ­de input, een geprogrammeerde actie uitgestuurd worden. Het display is uitgerust met UTP-, USB- en CANBUS-aansluitingen. Daarnaast heeft het een potentiaalvrije relais-uitgang, een analoge ingang en drie digitale I/O-poorten. Het universeel inzetbare Smart Display is vanaf september 2016 leverbaar en kan worden ingericht voor uiteenlopende doeleinden.

Laadstation SlingelandHet idee voor de ontwikkeling van een multi-inzetbaar displaysysteem is ontstaan rond de behoefte voor het in beeld brengen van de door zonnepanelen opgewekte energie. In deze toepassing wordt het systeem ingezet bij de zonnepanelen op het fiets-snellaadstation bij het Slingeland Ziekenhuis.

Bij de brandweerdiensten wordt de Fire Call Timer (FCT), oftewel de ‘uitrukklok’ gebruikt. Het Smart Display vergroot de mogelijkheden van de FCT. Het systeem kan schakelen op het communicatiesysteem van de Nederlandse hulpdiensten, P2000. Het geeft de tijd sinds de melding weer en detecteert het uitrijden van de wagens. Tijden worden gelogd en zo wordt inzichtelijk hoe snel gereageerd wordt op meldingen. Zo biedt het Smart Display de brandweer hulp bij het volgen en verbeteren van protocollen. Een ander voorbeeld van inzet van het display is bij timing van rondetijden bij sporten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos – het Display kan snel en eenvoudig geprogrammeerd worden. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw toepassing.